ویزای نیروی متخصص 190

ویزای نیروی متخصص 190

این ویزا مخصوص متقاضیانی می باشد که دارای پشتیبانی ایالتی در استرالیا می باشند.این ویزا امکان کار و اقامت دائم در استرالیا را به متقاضی می دهد.

جهت اقدام برای این ویزا ابتدا متقاضی باید از طریق سیستم آنلاین ابراز علاقه مندی (EOI) ثبت نام نموده و پس از دریافت دعوت نامه 60 روز مهلت دارید برای ویزا اقدام نماید.

 شرایط لازم جهت اقدام

شما امکان  اقدام برای دریافت این ویزا را دارید اگر :

  • رشته کاری شما در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا باشد
  • مدارک تحصیلی و کاری شما بر طبق استانداردهای استرالیا ارزیابی شده باشد
  • کمتر از 50 سال سن داشته باشید
  • امتیاز لازم در سیستم امتیاز بندی را آورده باشید
  • حداقل سطح زبان انگلیسی را دارا باشید
  • از طرف استان یا منطقه ای در استرالیا انتخاب شده باشید

شما همچنین باید شرایط مورد نیاز از نظر سلامتی و عدم سو پیشینه را دارا باشید.

هزینه های دولتی

هزینه های دولتی برای ویزا زیر گروه 190 به صورت زیر می باشد

  • 3600 دلار استرالیا برای متقاضی
  • 1800 دلار استرالیا برای همسر
  • 900 دلاراسترالیا برای فرزندان زیر 18 سال

هزینه ارزیابی مدارک شغلی و تحصیلی بسته به رشته از 500 تا 900 دلار استرالیا می باشد

سیستم امتیاز بندی

فاکتورتوضیحاتامتیاز
سن18 تا 24 سال25
25 تا 32 سال30
33 تا 39 سال25
40 تا 44 سال15
45 تا 49 سال0
زبان انگلیسیآیلتس 6 در هر 4 مهارت0
آیلتس 7 در هر 4 مهارت10
آیلتس 8 در هر 4 مهارت20
سابقه کاریخارج از استرالیا
حداقل 3 سال و کمتر از 5 سال در 10 سال گذشته5
حداقل 5 سال و کمتر از 8 سال در 10 سال گذشته10
حداقل 8 سال تا 10 سال در 10 سال گذشته15
داخل استرالیا
حداقل 1 سال و کمتر از 3 سال در 10 سال گذشته5
حداقل 3 سال و کمتر از 5 سال در 10 سال گذشته10
حداقل 5 سال و کمتر از 8 سال در 10 سال گذشته15
حداقل 8 سال تا 10 سال در 10 سال گذشته20
تحصیلات خارج از استرالیادکترا20
حداقل کارشناسی15
دیپلم حرفه ای10
سطح تحصیلاتی که در ارزیابی شغل تخصصی توسط سازمان ارزیابی کننده تشخیص داده و اعلام می شود10
تحصیلات در استرالیایک یا چند مدرک، از جمله دیپلم یا مدارک مربوط به حرفه های خاص که از یکی از موسسات آموزشی استرالیا اعطاء شده باشد و مطابق با شرایط تحصیلات استرالیا باشد5
فاکتورهای دیگردانش زبان جامعه، تأیید شده توسط سازمان NAATI5
تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا5
تخصص همسر5
داشتن حداقل 12 ماه سابقه کار حرفه ای در استرالیا در 4 سال قبل از دعوت شدن جهت اعلام تقاضای ویزا5
اخذ اسپانسراخذ اسپانسر ایالتی یا منطقه ای (زیرگروه 190)5
اخذ اسپانسر ایالتی یا منطقه ای یا حمایت یکی از اعضای خانواده جهت اقامت و کار در یک منطقه مشخص (زیرگروه 489)10