استان نیوبرانزویک New Brunswick

استان نیوبرانزویک یکی از استانهای شرقی کانادا می باشد که جمعیت آن در حدود 800 هزار نفر می باشد. سه شهر بزرگ این استان , شهرهای Saint John ، Moncton و Fredericton میباشند که هر کدام در حدود 100 هزار نفر جمعیت دارند.

زبان قالب در استان نیوبرانزویک انگلیسی می باشد که نزدیک 66 % ساکنان را تشکیل میدهد و زبان دوم این استان فرانسوی با 31 % از جمعیت می باشد.

صنایع مادر در این استان شامل جنگل داری، معادن؛ کشاورزی و شیلات می باشد. در سالهای اخیر صنایع مدرن بهداشت، آموزش عالی ، خورده فروشی ، مالی و بیمه نیز در شهرهای بزرگ این استان رونق گرفته اند.

برنامه مهاجرتی نیوبرانزویک

برنامه کار آفرینی و سرمایه گذاری استان نیوبرانزویک یکی از محبوبترین برنامه های مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا در سال های اخیر بوده است . این برنامه تا سال 2013 در نزد ایرانیانی که تمایل به مهاجرت به کانادا داشته اند بسیار محبوب بود زیرا که ارزان ترین برنامه سرمایه گذاری کانادا به حساب میامد ولی استان این برنامه را در سال 2013 متوقف نمود.

در سال 2017 و با هدف ایجاد رونق اقتصادی، دولتمردان استان تصمیم به ایجاد برنامه جدید کار آفرینی با سبک و سیاقی همانند برنامه  استان منیتوبا نموده اند.

شرایط  اولیه لازم برای مهاجرت از طریق برنامه کار آفرینی نیوبرانزویک

برای اقدام به مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم از طریق این برنامه ، متقاضی می بایستی حداقل شرایط لازم برای این برنامه را دارا باشد . این شرایط  عبارت است از:

  • سن بین 22 تا 55 سال
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل نمره CLB 5
  • داشتن حداقل مدرک کاردانی 2 ساله
  • دارایی به میزان 600 هزار دلار کانادا که حداقل 300 هزار دلار آن قابل انتقال به کانادا باشد
  • حداقل 5 سال سابقه مدیریتی در بخش خصوصی و یا 3 سال مالکیت کسب و کار شخصی

متقاضیان مهاجرت از طریق این برنامه باید توجه داشته باشند که شرایط ذکر شده در بالا ، حداقل شرایط لازم می باشند و  دارا بودن این شرایط به معنی قبولی در برنامه نیست.

دارا بودن شرایط بالا به این معنی می باشد که متقاضی 65 امتیاز اولیه برای شرکت در برنامه را دارا است . در ادامه میتوانید از نحوه امتیاز بندی برنامه اطلاع کسب کنید.

امتیاز بندی برنامه کار آفرینی نیوبرانزویک

قبل از ارسال نامه ابراز علاقه مندی متقاضی می بایستی امتیاز خود رو بررسی نماید و تنها متقاضیانی میتوانند نامه ابراز علاقه مندی برای استان ارسال نمایند که حداقل 65 امتیاز را کسب کرده باشند. امتیاز بندی به فاکتورهای گوناگونی وابسته است که در زیر آمده اند:

1- سن متقاضی

سنامتیاز
کمتر از 18 سال0
22 تا 34 سال5
35 تا 50 سال10
51 تا 55 سال5

2- سطح زبان

زبانCLBSPEAKINGWRITINGREADINGLISTENING حداکثر امتیاز
زبان انگلیسیCLB 7555520
CLB 64444
CLB 53333
زبان فرانسهCLB 555

جدول تبدیل CLB  به آیلتس

 SpeakingWritingReadingListeningCLB
نمره امتحان آیلتس66667
5.55.555.56
55455

3- تحصیلات

مقطع تحصیلیامتیاز
کارشناسی ارشد یا دکترا25
لیسانس20
کاردانی 2 ساله15

4- سابقه مدیریتی

سابقه کسب و کار شخصیتعداد سال سابقه مدیریتیامتیازحداکثر امتیاز قابل کسب
سابقه مدیرینی کسب و کار با 100 % مالکیت و 2 کارمند10 در 10 سال گذشته2020
6 تا 9 در 10 سال گذشته18
3 در 5 سال گذشته15
سابقه مدیریتی در کسب و کار دیگرانتعداد سال سابقه مدیریتیامتیاز
سابقه مدیریت در کسب و کار با حداقل 2 نفر کارمند10 در 10 سال گذشته12
6 تا 9 در 10 سال گذشته10
5 در 5 سال گذشته5

5- انطباق پذیری همسر با استان

ارتباط متقاضی همسر با استانامتیازحداکثر امتیاز قابل کسب
کسب نمره آیلتس با CLB 555
سابقه کار قبلی در استان نیوبرانزویک( همسر متقاضی باید حداقل 6 ماه سابقه کار در این استان داشته باشد)5
سابقه تحصیلات قبلی در استان نیوبرانزویک( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان)5

6- طرح توجیهی کسب و کار

عناصر طرح توجیهیامتیازحداکثر امتیاز قابل کسب
انتقال سابقه مدیریتی به استان در صنعت مشابه315 امتیاز
احداث یا خرید کسب و کار در صنایع کلیدی استان3
اخداث کسب و کار در خارج از 3 شهر بزرگ استان3
سرمایه گذاری حداقل 500 هزار دلاری در کسب و کار4
سرمایه گذاری بین 351 تا 499 هزار دلار در کسب و کار3
سرمایه گذاری بین 250 تا 350 هزار دلار در کسب و کار2
شناسایی بازار هدف در طرح توجیهی2
آگاهی از قوانین و مقررات احداث کسب وکار در استان2
آگاهی از منابع بیزینسی مرتبط به کسب و کار2
گسترش تحقیق و تجاری سازی فناوری2
انتقال دانش و فن آوری ویژه به استان2
جذب فعالیت های کسب و کارهای دیگر به استان2
اتصال استان به بازارهای جهانی2

نحوه بررسی پرونده  و مسیر دریافت اقامت دائم کانادا

کسانی که دارای شرایط اولیه ذکر شده هستند می توانند اقدام به تشکیل پرونده نمایند. در دیاگرام زیر می توانید روند تشکیل پرونده و بررسی آن رو مشاهده نمایید.

1- تشکیل پرونده:

  • متقاضی باید امتحان آیلتس داده و نمره لازم را کسب نماید.
  • متقاضی باید برای انجام سفر اکتشافی با نیوبرانزویک اقدام نماید
  • متقاضی باید طرح توجیهی کسب و کار پیشنهادی خود را آماده نماید

2- ابراز علاقه مندی

پس از تشکیل پرونده و اطمینان از احراز حداقل 65 امتیاز متقاضی باید نامه ابراز علاقه مندی خود را به استان ارسال نماید

3- بررسی امتیاز متقاضی و صدور دعوتنامه اولیه

پس از ارسال نامه ابراز علاقه مندی، استان شرایط متقاضی را بررسی می کند و امتیاز آنها رو تایید می نماید. استان در فواصل مختلف اقدام به برگزاری دوره انتخابی نموده و امتیازات بالاتر در هر دوره برای فرستادن پرونده اصلی مهاجرت دعوتنامه اولیه  دریافت می نمایند

4- ارزشیابی دارایی متقاضی

در این مرحله مدارک  کسب و کار  و دارایی  متقاضی توسط نهادهایی که از طرف استان معرفی شده اند بررسی میگردد تا شرایط زیر سنجیده شوند:

  • تعیین دارایی متقاضی
  • تعیین دارایی قابل انتقال به کانادا
  • نحوه جمع آوری دارایی و قانونی بودن آن

5- مصاحبه

در این مرحله از متقاضی دعوت به مصاحبه حضوری یا از طریق اینترنت میشود و در مصاحبه موارد زیر بررسی میشود:

  • سابقه مدیریتی متقاضی
  • آگاهی متقاضی از شرایط کسب و کار در استان نیوبرانزویک
  • انطباق پذیری خانواده متقاضی در استان
  • جزییات طرح توجیهی کسب و کار

6- دریافت دعوتنامه استانی

پس از قبولی در مصاحبه و پیش از صدور دعوتنامه استانی ، برای راستی آزمایی متقاضی مبلغ 100 هزار دلار کانادا  از متقاضی دریافت می شود تا ادعا خود در زمینه احداث کسب و کار در استان نیوبرانزویک را عملی نماید . پس از واریز 100 هزار دلار کانادا ، دعوتنامه استانی متقاضی صادر می گردد.

این ودیعه در صورت اجرایی شدن کسب و کار توسط متقاضی پس از 2 سال به آنها بازگشت داده می شود.

7- پرونده اقامت دائم

متقاضی، پس از دریافت دعوتنامه استانی، می بایستی اقدام به تشکیل پرونده اقامتی در اداره مهاجرت فدرال نموده و ویزا اقامت دائم خود را دریافت نماید.

 

مزایا و معایب برنامه کار آفرینی نیوبرانزویک

مزایا این برنامه شامل:

  • اخذ اقامت دائم کانادا از لحظه ورود
  • امتیاز بندی آسان
  • زمان بندی کوتاه نسبت به برنامه های سرمایه گذاری

معایب این برنامه شامل:

  • 100 هزار دلار کانادا به عنوان ودیعه بیرینسی
  • 250 هزار دلار برای حداقل سرمایه گذاری در صورت احداث کسب و کار
  • نیاز به مدرک آیلتس با نمره حداقل 4.5