اقامت کارآفرینی کانادا

اگر فردی هستید که سابقه مدیریت و یا راه اندازی یک بیزینس را در ایران دارید و همچنین سرمایه مناسب برای ایجاد یک کسب و کار را در کانادا دارا هستید، این روش مهاجرتی بسیار مناسب شما خواهد بود.

تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه در هر یک از برنامه های روش کارآفرینی متفاوت است. به این معنی که ممکن است بسته به برنامه و استان کانادا، مدرک زبان معتبر ( آیلتس ) مورد نیاز باشد و یا فقط نیاز به یک تسلط ابتدایی داشته باشید.

توسط این روش با راه اندازی یک کسب و کار جدید در کانادا و یا سرمایه گذاری در یک کسب و کار مناسب در کانادا، می توانید اقامت دائم کانادا را دریافت نمائید.

لیست برنامه های مهاجرتی کانادا از طریق کارآفرینی

اقامت از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرازویک

برای اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کار آفرینی منیتوبا باید شرایط اولیه زیر را داشته باشید

  • متقاضی باید حداقل 600,000 دلار کانادا دارایی داشته باشد.
  • حداقل5 سال سابقه کاری به عنوان مالک بیزینس یا مدیر آن داشته باشد.
  • حداقل 65 امتیاز از 100 امتیاز ارائه شده در بخش امتیاز بندی را کسب کند.
  • توانایی پرداخت 100 هزار دلار کانادا به دولت کانادا (به صورت ودیعه)، پس از قبولی در مصاحبه را داشته باشد

اطلاعات بیشتر

برنامه کارآفرینی انتاریو

مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی انتاریو

پنج فاکتور تعیین کننده حداقل شرایط لازم برای متقاضی مهاجرت به انتاریو از طریق ایجاد کسب و کار می باشند:

  • سابقه کاری
  • دارایی ثابت
  • سرمایه گذاری شخصی در کسب و کار
  • ایجاد شغل
  • سفر اکتشافی

اطلاعات بیشتر

پرچم ساسکاچوان

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان ساسکاچوان

برای گزینش از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط زیر را دارا باشد:

  • داشتن دارایی به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا که مورد تأیید باشد
  • اثبات انباشتگی این دارایی از طریق قانونی
  • داشتن حداقل 3 سال سابقه درزمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

اطلاعات بیشتر

برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی استان پرنس ادوارد

برای اینکه متقاضی بتواند از طریق این برنامه به کانادا مهاجرت کند باید حداقل شرایط لازم برنامه به شرح زیر را دارا باشد:

  • حداقل دارایی به مبلغ ۶۰۰ هزار دلار کانادا
  • سن بین 21 تا 59 سال
  • داشتن مدرک زبان آیلتس نمره  ۴
  • داشتن حداقل دیپلم دبیرستان
  • بیش از ۵ سال سابقه مدیریتی

اطلاعات بیشتر

مهاجرت کارآفرینی استان نواسکوشیا

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی استان نواسکوشیا

برای اقدام برای برنامه مهاجرتی کسب و کار در استان نواسکوشیا متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • داشتن حداقل 600 هزار دلار کانادا که توسط شرکت های ارزیابی مورد قبول کانادا تائید شده باشد
  • تائید انباشتگی این دارایی از راه قانونی توسط شرکت های ارزیابی مورد قبول کانادا
  • داشتن حداقل 3 سال سابقه مالکیت کسب و کار با درصد مالکیت بیش از 33 در صد در 10 سال گذشته و یا 5 سال سابقه مدیریت کسب و کار در 10 سال گذشته
  • داشتن حداقل نمره CLB 5 از زبان انگلیسی یا فرانسه
  • و ….

اطلاعات بیشتر

ویژه آدیونا! مقایسه 3 برنامه کارآفرینی استانی کانادا

منیتوبا – پرنس اداوارد – نواسکوشیا